Niels Krösing

Niels Krösing

Eigenaar

Mijn drijfveer is het creatief, vanuit klantperspectief, verbeteren van de wijze van werken binnen een organisatie. Nieuwe informatietechnologie fascineert me, als middel niet als doel.

Mijn profiel is veelzijdig en ik acteer -naar gelang de opdracht- veelal in meerdere rollen zoals Projectmanager, Adviseur, Transitie- of Migratiemanager en Business Change Leader. Niet alleen het bedenken, maar ook doen!

Mijn achtergrond zijn de studies Elektronica en Informatica aangevuld trainingen op het gebied van onder andere organisatiekunde, management, veranderkunde en kennismanagement. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende, coördinerende en adviserende functies op het snijvlak van ICT en bedrijfsvoering bij diverse organisaties binnen diverse branches, sectoren.

Ik ben sterk in het zoeken naar een andere weg, op innovatieve en creatieve manieren naar uitdagingen te kijken, eerst het denkbare dan het haalbare. Ik kies voor alternatieve invalshoeken omdat het vaak slimmer, beter of efficiënter kan. Alles gericht op het nog beter maken van het eindresultaat.

Dat laatste neemt niet weg dat oplossingen goed werkbaar moeten zijn. Ik ga graag in gesprek met de klant en toeleveranciers om de grenzen van de wensen en mogelijkheden te verkennen om vervolgens tot een meest optimale oplossing/inrichting te komen.

Door mijn persoonlijke benadering ben ik in staat om mensen te betrekken, in beweging te krijgen en te verbinden. Als persoon sta ik stevig op de grond, ben communicatief sterk en vind humor zeer belangrijk.

Mijn opdrachten hebben altijd te maken met vernieuwing, verandering binnen organisaties en de impact hiervan op ICT landschappen, huisvesting en de manier van de bedrijfsvoering / manier van werken. Binnen de opdrachten ligt een belangrijke focus op het beheersbaar hebben van de logistieke- en/of risicovolle transities, migratie-strategieën, bedrijfscontinuïteit én natuurlijk het effect op de mens/gebruikers.

Voor mij is het succes pas behaald als de verandering in organisatie, gedrag van medewerkers of gebruik van nieuwe technologie is geborgd.